Poartă vorba

Cartoon Network, unul dintre principalele posturi de televiziune pentru copii, care difuzează seriale animate de comedie, de acţiune şi aventuri, a anunţat de curând că „noul serial “Ben 10” va avea un al doilea sezon, ca urmare a succesului pe care l-a înregistrat lansarea globală a primului sezon.

Începând cu premiera din Statele Unite ale Americii, “Ben 10” a ajuns la aproape 41 de milioane de telespectatori într-un spectru larg de platforme, inclusiv liniare, mobile și VOD. În sezonul doi, reţeaua se va baza pe entuziasmul fanilor pentru “Ben 10” şi va extinde universul multi-screen, pentru a include noi jocuri pe consolă si jocuri mobile.

Ben Tennyson, alături de verişoara sa, Gwen, și de bunicul Max vor pleca într-o vacanță de vară fabuloasă. Aventurile eroice vor continua, pe măsură ce Ben întâlnește noi oameni, prieteni și dușmani, în egală măsură, în timp ce descoperă surprize incitante în Omnitrix!

Ben 10 este produs în Studiourile Cartoon Network și Man of Action Entertainment (“Big Hero 6”, “Generator Rex”), cu John Fang (“Mixels”, “Generator Rex”) în calitate de producător executiv”


Poartă vorba

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here