Poartă vorba

invitatie la cercul de sculptura si modela Palatul Copiilor din Cluj-NapocaCercul de sculptură şi modelaj din cadrul Palatului Copiilor Cluj-Napoca, structura de pe strada Republicii, invită copiii, începând cu finalul lunii septembrie, la activităţile minunate pe care le derulează aici pe parcursul anului şcolar 2023-2024.

Îi recomandă minunatele activităţi derulate împreună cu copiii în atelier, expoziţii, în tabere de vară sau la târguri caritabile unde învaţă să se exprime, să iubească arta, să îşi evalueze munca, să se reprezinte şi de ce nu să lupte pentru cauze caritabile vânzând produsele realizate chiar de ei.

‘‘Cunoaşterea şi valorificarea frumosului, stimularea şi formarea interesului pentru esteticul întrupat în toate aspectele vieţii îşi găsesc un sprijin de neînlocuit în educarea copiilor de toate vârstele. Cercul răspunde nevoii de dezvoltare a personalităţii copiilor interesaţi de artele vizuale, în special de artele tridimensionale”, ne declară Doamna profesor Maria Sicoie, conducătoarea unuia dintre ateliere.

‘‘Sculptura și modelajul sunt activități foarte îndrăgite de copii. Deoarece elevii sunt atraşi în mod deosebit de varietatea culorilor din mediul înconjurător, de frumuseţea şi armonia lor, consider că limbajul plastic reprezintă pentru copii o formă bună de exprimare a ideilor şi sentimentelor, a stării lor emoţionale prin care profesorul poate realiza un mod util și plăcut de petrecere a timpului liber”, a mai adăugat profesoara de la cercul de sculptură şi modelaj.

Informaţii şi detalii suplimentare găsiţi pe site-ul instituţiei sau la numărul de telefon 0725-921.221, prof. Maria Sicoie/ Cercul de sculptură/modelaj.

 


Poartă vorba

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here