Zoo în aer liber la Agraria

0
562
Poartă vorba

Cel mai mare Târg Agricol din Transilvania AGRARIA şi-a deschis porţile anul acesta în 6 aprilie. Evenimentul are loc în Comuna Jucu, judeţul Cluj, în interiorul Parcului Industrial Tetarom II.

Implicit copii vor fi aduşi de părinţi fie pentru că aceştia sunt interesaţi de produsele expuse în cadrul târgului fie deoarece consideră că aici vor petrece  în aer liber, alături de cei mici.

Copii se pot bucura, în cadrul AGRARIA, de o veritabilă grădină zoologică în aer liber. Expoziţia de animale de rasă cuprinde ovine, bovine, taurine si cabaline. Cu greu îţi poţi stăpânii zâmbetul când auzi pe la standuri: “Tati, uiite oviţele! Ele fac brânză de voaie! buunn!!! “

Animalele oferă un spectacol în ring, în cadrul paradei organizată de fermieri cu ocazia licitaţiilor de animale a diferitelor rase medaliate sau a specimenelor aduse din străinătate.

Show-urile culinare fac deliciul celor mici întrucât sunt în centrul atenţiei producătorilor ce invită la degustare de produse.

Pe parcursul celor 4 zile de târg cei mari vor fi răsfăţaţi cu informaţii de ultimă generaţie din domeniul agricol, demonstraţii de condus tractoare şi utilaje agricole, preparate oferite de chefi renumiţi şi implicit cu îmbraţişări şi mulţumiri din partea celor mici: “Mami, tati, multumesc că mi-aţi cumpărat balonul roz cu porcuşor din târgul de animale!”


Poartă vorba

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here