Poartă vorba

Expoziția „Formele și culorile copilăriei”, care conține lucrări ceramice, desene și picturi realizate în ultimul an de copiii participanți la atelierele Calendarul Magic, este  deschisă, la Bastionul Croitorilor Cluj- Napoca.

Coordonatorul expoziției și al atelierelor Calendarul Magic este artistul vizual Liliana Csaki.

Ajuns la a treia ediție, proiectul „Formele și culorile copilăriei” a adus la Bastionul Croitorilor în jur de 70 de lucrări, a 30 de copii, cu teme diferite și realizate prin tehnici diverse. Vizitatorii vor putea să admire realizări ale micilor artiști reprezentând animale fantastice, peisaje sau forme abstracte. Lucrările au fost create de copii cu vârsta între 3 și 11 ani.

Față de ediția de anul trecut „am ridicat nivelul tehnic de dificultate”, a spus Liliana Csaki, coordonatorul proiectului. „Învățăm să desenăm pornind de la forme geometrice primare. La aceste forme, copiii adăugă elemente personale, obținând, astfel, efectul dorit. Las copiii să își pună amprenta în mod creativ pe lucrările lor, pentru că manifestarea creativității lor este una dintre cele mai bune metode pentru dezvoltarea lor personală”, a completat aceasta.

Expoziția va fi deschisă pentru public între 16 și 25 septembrie, de luni până duminică, între orele 10.00-18.00.

Accesul publicului este gratuit.

Foto: Adina Pop,Turnul Croitorilor Centru de Cultură Urbană Cluj


Poartă vorba

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here