Poartă vorba

Pentru prima dată, unele dintre cele mai cunoscute personaje animate din lume vor pleca într-o călătorie pe apă la bordul vasului de croazieră, Cartoon Network Wave. Această navă este rezultatul unui parteneriat între Oceanic Group, compania de management de croazieră din Asia-Pacific și Turner, gigantul media global din spatele Cartoon Network.

Pregătită să îşi înceapă călătoria din portul mamă Singapore, nava cu 11 etaje şi cu peste 2000 de locuri pentru fanii Cartoon Network, va fi un adevărat rai pentru cei ce îndrăgesc desenele animate. Cu oceanul ca fundal, familiile se vor bucura de prima vacanță din lume alături de faimoasele personaje Cartoon Network.

Deși există numeroase proiecte dezvoltate de echipa locală Turner, care includ: restaurante, parcuri tematice şi chiar avioane si trenuri, toate sub brandul Cartoon Network, aceasta este pentru prima data când o navă de croazieră este complet transformată într-o ambarcaţiune Cartoon Network.

Rezervările online pentru Cartoon Network Wave vor începe în a doua parte a acestui an. Mai multe detalii despre modalităţi de rezervare și itinerarii vor fi publicate pe site-ul Cartoon Network Wave – http://www.cartoonnetworkwave.com și pe www.copilarie.org.


Poartă vorba

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here