Poartă vorba

Playul Learning Centrul Educațional alături de Oana Moraru ne invită sâmbătă, 21 aprilie 2018, între orele 10.00 și 14.30 la Cinema Dacia, pentru a discuta pe marginea întrebărilor noastre pe care le avem ca părinți sau dascăli în fața noilor generații de copii, pe intervențiile noastre directe și spontane, pornind de la convingeri sau conflicte sufletești.

Experiențele și prezența noastră în fața celorlalți, alături de Oana Moraru-cu siguranță vor transforma întâlnirea noastră în energie adevarată și inspirație imediată!

”Vin cu toată experiența mea de peste 20 de ani în scoală, ca mamă, ca dascăl, ca director și formator- cu intuiția și cunoașterea deopotrivă a sute de studii și cercetări despre psihologia copilului și managemetul învățării autentice. Si mai ales cu sansa de a fi văzut câteva generații de copii crescând sub ochii mei, de la 2 la 16 ani, aceeași, în continuă transformare. Ce îl face pe unul să reușească? Ce îl face pe altul să renunțe? Când se întoarce cheia autodeterminării? Care experiență sau care dascăl, ce acțiune, ce cuvânt poate hotărî destinul copilului meu?” ne declară Oana Moraru.

Pentru a vă rezerva un loc în sală sunteți rugați să completați formularul:
https://goo.gl/forms/sPukWmyhAc8xKibJ2

Este un eveniment gândit să pornească de la întrebările noastre. Prin formularul de înscriere puteți trimite două întrebări care vă frământă sau vă pun în dificultate în relația directă cu copilul sau școala (formulări scurte, de maxim 2-3 rânduri fiecare). Sigur vom avea ocazia să elaborăm!

Pentru detalii și nelămuriri puteți să trimiteți mail la voceaparintilor@gmail.com sau să sunați direct la organizatorul local – Playful Learning Centru Educațional Alexandra Gorea
Tel 0721 542 276

 


Poartă vorba

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here