Poartă vorba

Soția prințului Harry, care a devenit mamă în urmă cu trei luni, s-a hotărât să scrie o carte pentru copii, inspirată fiind în această hotărâre și de câinii pe care i-a salvat de-a lungul timpului de la abandon.

Potrivit contactmusic.net, încasările din vânzarea cărții vor fi donate unor organizaţii caritabile, potrivit contactmusic.net.

Este bine știut faptul că Meghan este o mare iubitoare de animale. În prezent ea are doi câini: un beagle pe care îl cheamă Guy și un alt pui, o femelă Labrador.

Ducesa a mai avut un alt câine, Bogart, care a rămas însă în Toronto atunci când ea s-a mutat în Marea Britanie.

“Am avut multă vreme doi câini, doi pui salvați de la abandon. Unul stă acum cu un prieten al meu apropiat, iar celălalt micuț e aici în UK, unde cred că îi merge chiar bine”, a spus Meghan Markle într-unul din primele interviuri acordate după anunțarea logodnei cu Prințul Harry.

Deși încă nu se cunosc detalii legate de cartea pentru copii pe care Ducesa vrea să o scrie, se crede că, cel mai probabil, aceasta va fi inspirată de animale.

Meghan nu se află la prima tentativă de a scrie un text destinat publicării. Anul trecut ea a scris prefața volumului “Împreună”, o carte de bucate lansată în scop caritabil, cu ajutorul căreia s-au strâns bani pentru o bucătărie comunitară din vestul Londrei.

De asemenea, Ducesa de Sussex nu este primul membru al familiei regale britanice care decide să își dedice timpul scrierii unei cărți pentru copii. Înaintea sa, Sarah Ferguson, fosta soţie a prinţului Andrew, unchiul prinţului Harry, a scris mai multe cărţi, inclusiv seriile „Budgie the Little Helicopter”, „Little Red” şi „Helping Hands”.

Iar, în 1980, socrul lui Meghan, prinţul moştenitor Charles, a scris „The Old Man of Lochnagar”, volum însoţit de ilustraţii semnate de Sir Hugh Casson, scrie Mediafax.

Fosta actriţă americană Meghan Markle, în vârstă de 37 de ani, este căsătorită cu prinţul Harry, în vârstă de 34 de ani, al şaselea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, din mai 2018. Archie Harrison Mountbatten-Windsor, primul copil al ducilor de Sussex, s-a născut pe 6 mai. Cel de-al optulea strănepot al reginei Elizabeth a II-a a Marii Britanii este al şaptelea în ordinea succesiunii la tron.

 

foto: WPA POOL/GETTY IMAGES


Poartă vorba

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here